Sverige borde lära av Afrika?

Det är så synd om fjortisarna i vårat land, de har de ju så svårt tillskillnad från barnen i Afrika.

Några punkter som visar varför Afrika barnen har det bättre än ungdomarna här i Sverige.

1. Fjortisarna i Sverige klagar på att de inte pallar skolan och att de längtar tills de går ur skolan så de kan få jobba.
- Ja där har ju Afrika barnen det mycket bättre. Tänk de lyllosarna! De behöver inte gå i skolan och de får jobba på sin familjs egna åker. De betyder ju att de kan ta sovmorgon hur ofta de vill eftersom det är deras föräldrar som är deras chefer!

2. Fjortisarna klagar på att de måste vara hemma senast halv 1 på nätterna.
- Där är det så mycket bättre för Afrika barnen. Deras föräldrar sätter ju inte upp någon senast-komma-hem-tid. Deras föräldrar bryr sig ju inte ifall de kommer hem eller inte.

3. Fjortisarna i Sverige - "åh nej, snubben som köper ut åt oss på systemet är inte hemma! hur ska vi få sprit till kvällens fest?!?"
- Det problemet har ju inte barnen i Afrika, De måste ju gå 40 mil för att komma till närmaste vattenhål för att kunna få vatten. Det tar ju hela dagen så de hinner ju inte tänka på vem som ska köpa ut sprit åt dem.

4. Fjortisarna i Sverige - "men va fan! pappa varför kan jag inte få åka till min kille?! Du förstör mitt liv!?!"
 - I Afrika har föräldrar inte något problem med deras döttrars beundrare, så länge de betalar20 kor per barn så får de göra vad de vill med dem


Ja där ser ni. Tänk vad livet skulle vara enkelt om vi bara hade vart fötts i Afrika.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0